I wanna know, have you ever seen the rain?

Denna veckan har jag sett regn så det räcker och blir över... Hur i H-vete kan det regna så här mycket? Dessutom är det faktiskt den 11: juni idag och då ska det vara soligt med varma kvällar... Inte en chans hånskrattar väder gudarna. Allt för att sabba, främst för de stackars studenterna... Imorgon ska jag och familjen dit och trängas med paraply, kan ju hoppas på lite uppehåll iallafall.

När jag tror att ingen ser plockar jag blommor och sätter i vasar hemma. Jag älskar att plocka blommor! Cheesy va? Detta är en Iris! Vackert namn, även på en gammelmoster...

Veckorna går för övrigt fort och semestern närmar sig. Endast 5 veckor kvar och då ska jag ha hunnit massa! Skolan fortsätter och med studenter och en lillebror som ska flytta, födelsedagar, personal jippon och diverse annat ska man vara glad att man hinner tvätta och städa ens. Nästa vecka måste jag ha gjort en massa i skolan för att inte komma efter. Förhoppningsvis redan i helgen men det e la dömt att misslyckas.Skatten har kommit och de få kulorna rullar ut fortare än in, trist men sant. Pengar har aldrig varit min starka sida. Eller ja, jag har för många hål att stoppa de i!

Just nu sitter jag och har de nice i soffan med ljus tända och regnet fullkomligt öser ner. Jag tror jag återgår till det och hoppas alla får en bra helg!

P.S Snix Gnäller du fortfarande över ditt brännmärke? ;)


Kommentarer
Postat av: Nina

GUMMAN!!!!! Var e du?????

2010-06-18 @ 08:59:03
URL: http://nina-ninasblogg.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Låter som en typisk Emma de där, springer och plockar blommor i andras trädgårdar... och kommunplanteringar... ;o)

2010-06-20 @ 15:44:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0